bakal guru matematik yang bising. gila - gila. itu aku. but then, i'm still human being yang memerlukan masa untuk bersendiri. kan. sebab tu adanya blog nie. penggunaan bahasa dalam blog nie adalah amat sangat tidak boleh diguna pakai. jadi jangan tiru pengunaan bahasa didalam blog nie yer. ohh and 1 more thing. jangan nak kondem banyak banyak sbb nie blog aku. cheerss :)

Friday, 15 November 2013

Terima Kasih SPELD :)

hello.. assalamualaikum :)

wow.. it's been a week sejak aku tinggalkan kuantan. entah bila plak nak pegi lagi lepas ni. hoho. orait. sekarang pasal pratikal. Julai until November. pratikal bagi aku overall semua okay. student, cikgu-cikgu lain, pihak pentadbiran. tak ade masalah. yang cuma masalah adalah kos sara hidup dekat sana. macam tuutt mahalnya kateko !! nasi lauk ayam cinonet + air milo ais rm9. KL pun tak dapat mat harga macam ni.

itu lah kuantan. kos sara hidup sangat tersangat tinggi. serabut aku tiap hari makan benda sama. nak murah pun makan dekat kantin sekolah. itu je lah tempat yang aku boleh melantak smpai kekenyangan. kalau luar sekolah makan setakat alas perut. haiz kuantan kuantan. =.=''

kat sane aku ajar 3 kelas. 2 subjek. 2 kelas matematik dan 1 kelas akaun. mengajar matematik bagi aku takde masalah untuk aku mengajar. sebab tu memang major aku. tapi untuk akaun. hahaha. memang aku ajar ikut konsep yang aku paham je la. tapi selamt sebab masa aku amek kelas akaun diorg dah habis silibus. so aku relek sikit dengan kelas tu. masuk kelas beborak pastu gosip. itu je la kebanyakkan aktiviti aku dengan kelas 4 Delima. 4 Delima hebat cuba memahami ape aku ajar. hahaha. 

orait. untuk matematik. aku ajar memang tak de masalah. yang masalah budak budak tu paham ke aku ajar. hahaha. kadang kadang tengah mengajar. terpikir jgak kalau aku jadi student. mesti aku pikir macam ni.

" macam aram cikgu ni ajar. mende la die buat ni "

sbab aku sndri lost time aku mengajar. hahaha. tapi ini cikgu hebat. cover mesti baik. bila lost aku mula la borak borak. hohoho. nk buat macma mane. tak ingat bos. benda bape tahun lepas punya topik nak ingat balik. tapi students terbaik. terima je aku ajar. 2 Delima dengan 2 Intan goodjob sebab tahan dengan perangai cikgu. hehehe

dah la. tulis panjang panjang bukan nak bace sangat. bye. assalamualaikum :)

Terima Kasih kepada semua warga SMK Pelindung
Terima Kasih kepada Guru Pembimbing
dan
Terima Kasih kepada semua pelajar especially 
4 Delima, 2 Delima, 2 Intan






                    

 2 Delima Terima Kasih

2 Intan Terima Kasih


 bila depan mata tak rasa. bila jauh baru rasa

R.I.N.D.U



 " Untuk Cikgu Mus " katanya



 Terima Kasih SPELD

sorry 4D. tak sempat amek gambar dengan korang :'(