bakal guru matematik yang bising. gila - gila. itu aku. but then, i'm still human being yang memerlukan masa untuk bersendiri. kan. sebab tu adanya blog nie. penggunaan bahasa dalam blog nie adalah amat sangat tidak boleh diguna pakai. jadi jangan tiru pengunaan bahasa didalam blog nie yer. ohh and 1 more thing. jangan nak kondem banyak banyak sbb nie blog aku. cheerss :)

Tuesday, 19 March 2013

Dear Sister :)

hello. assalamualaikum :)

wow! it's was so long since last time aku update blog. haha. tak rajin sangat la sekarang. owh by the way ada orang kata blog aku warna warni sangat. sooo, aku akan kurangkan tabiat mewarna di blog ni. *ada jugak orang baca blog aku yer* hahaha.

ok!! this month it was so special for me and family and the happiest person was my sistaaa!

Radiah Bt Musa

.....because.....

!!it was her wedding!!
!!yeay!!

wow! tak sangka akak aku dah kahwin. heee. bila tengok akad nikah, rasa macam tak percaya one of us dah kahwin. tengok angah kahwin baru terasa masa berlalu dengan cepat. aku rasa macam baru je baring sebelah dia, gosip, gaduh, mengutuk orang, karoke sama-sama. hahaha :) aku harap perkahwinan bukan penghalang kita seperti dulu okay! heee :)

and thanks sebab bagi aku kawan lelaki dirumah. hahaha. dan kau buat pilihan yang bijak. heee :) *amed kasi belanja mcD. dah puji nie. hahaha*

.....anyway....

Congratulations Angah & Amed!

"Semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu dan menghimpunkan kedua kamu di dalam kebaikkan"

Amed
Welcome Aboard to Musa Family Ship :)

 Kamera permainan kami :)

Anak anak didik cik Musa :)

Saya sudah ada kawan lelaki di rumah! :)

 Rock kan Bapak aku. haha :)

Amed & Angah

- Semoga Sentiasa Dibawah Lindungan Allah dan Berkekalan Hendaknya. Amiiinnn -