bakal guru matematik yang bising. gila - gila. itu aku. but then, i'm still human being yang memerlukan masa untuk bersendiri. kan. sebab tu adanya blog nie. penggunaan bahasa dalam blog nie adalah amat sangat tidak boleh diguna pakai. jadi jangan tiru pengunaan bahasa didalam blog nie yer. ohh and 1 more thing. jangan nak kondem banyak banyak sbb nie blog aku. cheerss :)

Friday, 4 January 2013

sorry and regret.

hello! Assalamualaikum :)

"mus, kau nak pegi amek duit tak?"

tiba tiba dia bercakap dengan aku. terkejut okay!! aku tergamam untuk 2 saat. takde ape ape yang pelik dengan soalan tu. tapi yang peliknya!! bila lepas hampir satu sem kitorg tak tegur, tiba tiba je die tegur aku. sedangkan dalam rumah ramai lagi ada kene mengena dengan duit tu.

bukan aku tak nak tegur or cakap dengan dia. just aku tak tau nak borak ape dengan dia. so luckily die tegur. and for that,  i think i owe him an apologize :)


i'm sorry :)

.........................................................................................................................................................


*Ordinary Differential Equations*

okay tadi paper ODE. Alhamdulillah all according to plan except question 2 pasal moduling. aku tak sempat nak baca pulop!! so aku pun taram dan hentam je.. and assume. eh! bukan assume.. dah memang konpem aku hilang 25 marks for that ques. oh damn!!

tapi memang salah aku pun. sebab cikgu ODE aku, Dr. Suhaili, Dr. Liya dan Dr. Cik Atie dah suruh baca bab tu.. cuma aku je malas sbb aku ingt takkan keluar.. waaaaa.. ruginya!

but overall aku still berpuas hati dan syukur even hilang 25 marks. mana taknya, aku study 1 hari before exam okay!! genius kan. :P *genius ke bodoh mus*

dan!!



terima kasih!! :)

kepada yang telah mengajar aku. especially!! Dr. Suhaili. dua subjek die ajar aku *ODE dan Perakaunan*. terima kasih!! oh dan juga Dr. Salju Sopiano kerana telah membantu aku waktu exam. even its so risky but u still help me :).. terima kasih kawan! jasamu tak akan aku lupakan. hehe

# habit aku study 1day before exam memang tak boleh dipisahkan. hoho. *sila jangan tiru gaya belajar ni yer *
# harap sem nie dapat buat mak ayah bangga even sebelum diorg dah pun berbangga dengan anak laki sorg nie. ngeh ngeh ngeh!


- Dengan Maaf Dapat Menjernihkan Hubungan Yang Keruh -


dah azan
jom solat :)

8 comments:

Tulip Putih said...

berat nanang mus..ak nmpk ko asyik pndg belakang je..

Mustaqim Musa said...

hahaha.. time ODE ke complex? sbb dua dua paper aku pusing2 kepala

Cik Atie said...

paper complex kan faz? haha aq nmpk gak mus,, hehe

Mustaqim Musa said...

hahahaha.. kantoi la aku!

Tulip Putih said...

complex.ode mne ak perasan..ko kn sblh rahimi..rahimi sblh ak..segan r nk pndg rahimi kt tepi..hahahha

nurulmuna_abidi said...

mus, i forgive you. :p
haha. hmm. mus x study sgt pon bole skor, laki mcam tu la. otak genius.

Mustaqim Musa said...

tulip : haha.. kau tergoda ngn rahimi eh

Mustaqim Musa said...

muna : haha.. terima kasih kerana memaafkan saya :) .. haha.. itu bukan genius. itu nasib baik sbb soalan kluar macam dalam latihan.. haha