bakal guru matematik yang bising. gila - gila. itu aku. but then, i'm still human being yang memerlukan masa untuk bersendiri. kan. sebab tu adanya blog nie. penggunaan bahasa dalam blog nie adalah amat sangat tidak boleh diguna pakai. jadi jangan tiru pengunaan bahasa didalam blog nie yer. ohh and 1 more thing. jangan nak kondem banyak banyak sbb nie blog aku. cheerss :)

Sunday, 30 December 2012

wish-es.

arghh!!!

apa aku thinking nie * terok beno bahasa meka guna *.. besok exam tapi still buat entry. dafuq!  ini semua gara gara malas dah nak study. mana taknya. kira bagai nak rak tapi haram! jalan buntu aku temui! dan membuatkan otak dah tepu untuk berfikir. *amboih cakap macam study* ngeh ngeh ngeh.

naah! pedulik pulak aku pasal exam! oh. talk about it. ramai saeng saeng cakap

saeng saeng : mus mu dop caghro pasal exam ko ?
aku : eh caghro plok kawe sbb lagu mano pom pointer kawe still jadi cikgu gok! haha

* amboih kecek klate. *

tapi lepas pikir punya pikir punya pikir punya pikir......

mana boleh aku fikir macam tu!! 

nanti tak dapat lah aku jadi Dr... tak dapat la aku nak gantikan Dr. ZZ *die sangat garang and strick ok! klas die aku tak pernah ponteng*. so aku kene study and then aku amek alih tempat Dr. ZZ . hahaha!

even i'm not one of the bright student in the class because of my laziness but yet, i'm still trying my best for final and strike for the best. keep stdying even when ppl sleep. keep stdying even in the toilet. * amboih nampak beno nipunya *

yelah. sape tak nak berjaya oi! dah berjaya senang dapat kerja. lepas dapat kerja senang naik pangkat sebb keputusan yang bagus. bila naik pangkat gaji pun naik. gaji naik duit makin bertambah. duit makin bertambah aku makin kaya!!! muahaha.. :D

and to those yang akan amek exam.

saya dengan seikhlas hati 
semulus jiwa raga. 
kedaulatan undang undang
kesopanan dan kesusilaan. erk! 

dengan ini mengucapkan semoga dipermudahkan menjawab final and wish you all good luck! :)

# aku tak reti letak gambar kat blog sebab tu blog aku takde gambar. nanti aku blaja yoop.

- Kejayaan dilakar oleh diri sendiri. Bukan orang lain -

Dr ZZ ampun!!!
You are still 1 of my inspiration  :D

8 comments:

Tulip Putih said...

kejayaan dilakar oleh diri sendiri..bukan orang lain..nice mus...^_^

Mustaqim Musa said...

:D

Cik Atie said...

mus series namanya 2 faz..

Mustaqim Musa said...

haha.. mus theorem pun boleh

Sery Suryani said...

berat nanang mung nie mus..
hahahaha..

Mustaqim Musa said...

haha.. berat mung

love I.,love u.,love me., said...

dy dh nk kawen lh mus,,
cincin d jari sudh~~

Mustaqim Musa said...

haha.. pastu? oi kau ingt aku nk dia ke? cit!