bakal guru matematik yang bising. gila - gila. itu aku. but then, i'm still human being yang memerlukan masa untuk bersendiri. kan. sebab tu adanya blog nie. penggunaan bahasa dalam blog nie adalah amat sangat tidak boleh diguna pakai. jadi jangan tiru pengunaan bahasa didalam blog nie yer. ohh and 1 more thing. jangan nak kondem banyak banyak sbb nie blog aku. cheerss :)

Monday, 31 December 2012

awkward and stupidity

damn! this is awkward. really awkward! hahaha..
i cant stop laughing. hahaha.. 

apa perasaan korang bila someone yang korang agak tak minat suddenly lepak sekali. pastu korang teros buat buat on phone and then! secara tidak semena mena phone korang ringging sbb ada call masuk.

hahahahahahahahahahahahahahaha.. 

that's what we call ignorance! hahaha! seriously malu gila! argh damn!

- Ignorance is a mistake. But what good is that you will learn from those mistakes and do not repeat it -

go home Mustaqim
You are drunk!